FINANȚARE VERDE PRIN PROGRAMUL
"GREEN HOMES GREEN MORTGAGE"

PENTRU CASELE MODULARE NATURALE NIDUS

program dezvoltat de Consiliul Român al Clădirilor Verzi

Green Homes approved project.png

CERTIFICAREA GREEN HOMES

O certificare ”verde” care atestă performanța unei clădiri rezidentiale.

Consiliul pentru Construcții Verzi din România (RoGBC) a creat programul Green Homes Green Mortgage pentru a sprijini dezvoltarea caselor verzi. Certificarea Green Homes de la RoGBC atestă calitatea și performanța unei clădiri rezidențiale: îndeplinirea unor criterii precum eficiență energetică ridicată, calitate ridicată a mediului interior și materiale ecologice și reciclabile. O casă verde are multe beneficii, dar de obicei vine cu un cost de investiție ceva mai mare (5-15% mai mare). Această diferență poate fi acoperită printr-un credit ipotecar redus.

IPOTECA VERDE

Împrumuți mai mult, plătesti mai puțin!

Green Finance Romanian.png

Casele NIDUS se califică pentru programul Green Homes Green Mortgage. Sunt primele case pre-certificate. Puteți beneficia de un credit ipotecar cu dobândă redusă de la o bancă parteneră la achiziționarea unei locuințe NIDUS.

Programul Green Homes Green Mortgage sa dovedit a fi un succes în România, cu peste 30 de dezvoltatori imobiliari, două bănci partenere și 1.500 de unități certificate și alte 5.600 în așteptarea certificării. Din acest motiv, în 2019, RoGBC a demarat proiectul internațional SMARTER Finance For Families, prin care implementează programul Green Homes Green Mortgage în 13 țări europene.

WhatsApp Image 2022-07-05 at 5.14.00 PM.jpeg