top of page

FINANȚARE VERDE PRIN PROGRAMUL
"GREEN HOMES GREEN MORTGAGE"

PENTRU CASELE MODULARE NATURALE NIDUS

program dezvoltat de Consiliul Român al Clădirilor Verzi

Green Homes approved project.png

CERTIFICAREA GREEN HOMES

O certificare ”verde” care atestă performanța unei clădiri rezidentiale.

Consiliul pentru Construcții Verzi din România (RoGBC) a creat programul Green Homes Green Mortgage pentru a sprijini dezvoltarea caselor verzi. Certificarea Green Homes de la RoGBC atestă calitatea și performanța unei clădiri rezidențiale: îndeplinirea unor criterii precum eficiență energetică ridicată, calitate ridicată a mediului interior și materiale ecologice și reciclabile. O casă verde are multe beneficii, dar de obicei vine cu un cost de investiție ceva mai mare (5-15% mai mare). Această diferență poate fi acoperită printr-un credit ipotecar redus.

IPOTECA VERDE

Împrumuți mai mult, plătesti mai puțin!

Green Finance Romanian.png

Casele NIDUS se califică pentru programul Green Homes Green Mortgage. Sunt primele case pre-certificate. Puteți beneficia de un credit ipotecar cu dobândă redusă de la o bancă parteneră la achiziționarea unei locuințe NIDUS.

Programul Green Homes Green Mortgage sa dovedit a fi un succes în România, cu peste 30 de dezvoltatori imobiliari, două bănci partenere și 1.500 de unități certificate și alte 5.600 în așteptarea certificării. Din acest motiv, în 2019, RoGBC a demarat proiectul internațional SMARTER Finance For Families, prin care implementează programul Green Homes Green Mortgage în 13 țări europene.

WhatsApp Image 2022-07-05 at 5.14.00 PM.jpeg
bottom of page