Caută
  • Nidus Team

NIDUS CONDOR

Actualizată în: 30 apr. 2020

O casă prefabricată, ecologică și sănătoasă, ce are costuri minime de întreținere și mentenanță


Pentru că prima casă nu se uită niciodată, am creat NIDUS Condor ca să ai parte de o experiență puțin diferită. Puțin mai… personalizată. Pentru că știm că propria ta casă trebuie să-ți fie în întregime pe plac, acum ai posibilitatea de a o configura, în funcție de nevoile și preferințele tale.


Conceptul este foarte simplu: o casă sănătoasă, ecologică și confortabilă, cu costuri minime de întreținere și mentenanță. O poți configura rapid și fără bătăi de cap. Noi o prefabricăm în întregime în hală, o livrăm, asamblăm și predăm la cheie, gata de locuit, indiferent dacă ai sau nu acces la utilități. În varianta Off-Grid NIDUS Condor își produce singură energia de care are nevoie pentru a-ți asigura confortul dorit.


În construcția casei folosim preponderent materiale naturale și ecologice, în ideea în care vrem să ne apropiem cât mai mult de natură și să creem un cuib sănătos și confortabil, atât pentru tine, ocupantul, cât și pentru mediul înconjurător.


Casa poate fi îmbunătățită chiar și după ce a fost construită, astfel încât poate fi ”upgradată” fie cu alte module, pentru a-i crește suprafața utilă, fie cu alte elemente adiacente precum terasă, pergolă sau garaj.


Fie că îți dorești o casă de locuit pentru tine și partenerul tău ori familia ta, fie că îți dorești o casă confortabilă de vacanță, NIDUS Condor poate răspunde cu succes fiecărei întrebuințări.


Află mai multe despre NIDUS Condor pe pagina dedicată.


#NidusCondor


404 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate