Caută
  • Nidus Team

NIDUS DOVE

Actualizată în: 30 apr. 2020

O casă modulară de vacanță transportabilă și adaptabilă în orice context


Este ”sora” mai mică dintre casele NIDUS, mai robustă și mai compactă, ce se încadrează perfect într-un peisaj montan, o zona mai retrasă la țară sau oriunde vrei să petreci timpul liber departe de oraș.


NIDUS Dove este o casă modulară de vacanță și respectă principiile noastre: este prefabricată în hală, cu materiale ecologice și cheltuieli minime de întreținere și mentenanță.


Este construită pe structură din lemn TRAROM, izolația din TERMOPAIE iar lemnul predomină în ceea ce privesc finisajele. NIDUS Dove este un singur modul compact ”la cheie” , ce are încorporate finisajele, mobilierul, instalațiile și orice e nevoie ca tu să te simți ca acasă.


Noi o fabricăm integral în hală, o încarcată pe platformă și o trimitem orinde există acces pentru un TIR. Indiferent dacă există sau nu acces la utilități, NIDUS Dove se adaptează în funcție de context, și își poate produce singură energia de care este nevoie astfel încât sa poți trăi izolat și confortabil oriunde.


Fie că o vrei pentru tine sau să o inchiriezi în regim AirBNB, NIDUS Dove asigură un mediu interior plăcut, confortabil și sănător în oricare scenariu.


Află mai multe despre NIDUS Dove iar noi îți stăm la dispoziție cu orice întrebări ai avea :)


#NidusDove

245 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate